zaterdag 16 april 2016 - 08:30

HAPPENING 2016 - zaterdag 16 april 2016 - Kinepolis Antwerpen

Kinepolis Antwerpen - Groenendaallaan 394 - 2030 Antwerpen

Happening 2016

Ook - en vooral - in moeilijke tijden!

De beurzen hebben het jaar moeilijk ingezet. Maar wij weten ondertussen wel dat doorwinterde VFB-leden zich hierdoor niet van de wijs laten brengen. Zij weten immers dat ze ‘erbij’ moeten zijn als de koersen laag staan. Dat zij juist dan op zoek moeten gaan naar koopjes. En waar kan dat beter dan op de Happening. Nog steeds veruit het grootste beleggersevent van het jaar.

Bezoekers komen in de eerste plaats voor de druk bezochte bedrijfsvoordrachten. Terecht want u krijgt een bijzonder goed beeld van een aantal zorgvuldig geselecteerde bedrijven. Peter De Keyzer, Chief Economist BNP Paribas Fortis, neemt de macro-economische vooruitzichten voor zijn rekening. Wat de bedrijfsvoordrachten betreft staan Roularta (Rik De Nolf), Ageas (Bart De Smet) , Solvay (Maria Alcan Hidalgo), Amsterdam Commodities (Erik Rietkerk), Van de Velde (Ignace Van Doorselaere), Total (Philippe Sauquet), Vasco (Jan Valcke), Quest for Growth (Yves Vaneerdewegh) en Agfa-Gevaert (Christian Reinaudo) op het programma. Wim Goemaere neemt met Bone Therapeutics de biotech-honneurs waar. En ook een stukje vastgoed mag natuurlijk niet ontbreken. Dat is voor Jean-Edouard Carbonelle van Cofinimmo en Sophie Lambrighs van Home Invest Belgium. Pen en papier moet u zeker klaar houden bij Morningstar en ING Private Banking, want zij brengen kooptips.

Daarnaast zijn er de leerrijke workshops van Pareto Financial Planners, Optima, VectorVest en KeyTrade Bank. En niet te vergeten natuurlijk: u kan een bezoek brengen aan de bijna 60 standhouders.

Bij betaling vóór 12 april 2016, ontvangt u uw toegangskaart per post, bij betaling na deze datum ligt uw kaart klaar aan de inkom.

Speciaal combi-aanbod niet-leden:

1 jaar lid VFB + VFB-Happening

Voor slechts 65 euro

Klik hier

Presentaties

Voorbehouden aan leden

Meld aan of registreer als lid om presentaties te zien.

Inschrijven

Het is niet langer mogelijk om in te schrijven.