Pagina met veelgestelde vragen

Antwoorden op veel gestelde vragen HAPPENING 23/10/2021

 

Zorg voor een stabiele internetverbinding

Om vertraging in het beeld te vermijden (of in het ergste geval dat het webinar wordt verbroken), neem je de volgende voorzorgsmaatregelen:

Sluit je laptop aan op een internetkabel - dat scheelt soms 70% snelheid. Gebruik je wifi, doe dan een speedtest om de internetsnelheid te controleren. Download van 10Mbps en upload van 5Mbps zijn prima uitkomsten.

Open gedurende het webinar geen .pdf-bestanden uit e-mails en download geen documenten en foto's via WeTransfer of andere down- en uploaddiensten.

Wat kan je doen bij problemen met audio of video?

Controleer of het geluid aanstaat via je toetsenbord én in de tab van je webbrowser. Extra tip voor Safari op een Mac: ga in Safari naar Voorkeuren > Websites > Automatisch afspelen.

Gebruik een up-to-date browser zoals Chrome, Firefox of Safari

Gebruik een up-to-date besturingssysteem (tips voor Mac en Windows)

Inloggen op het online event

Log in op de VFB site met het account waarmee je ingeschreven was (controle via 'mijn profiel')

Op de dag van het event kan je vanaf 08.15 uur inloggen met de link indien je ingeschreven was voor online congres  Online Only link

Op de dag van het event kan je vanaf 08.15 uur inloggen met de link indien je ingeschreven was voor fysieke congres Link naar fysiek congres ingeschreven toch online volgen

Pen en papier

Noteer jouw inzichten en ideeën. Heb je een specifieke vraag over een bepaalde slide van de presentatie, noteer dan het nummer van de slide of stel jouw vraag direct via de chat van het congres. We reserveren 5 minuten aan het einde van het webinar om de gestelde vragen te behandelen.

Helpdesk

Op zaterdag 23/10/2021 vanaf 08.45 tot 15.00 uur kan je terecht met technische vragen eerst en vooral via mail op info@vfb.be en als laatste hulpmiddel op het telefoonnummer van VFB.

Lukt het nog altijd niet?

Geen stress. Na het congres kan u met de toegangslink naar de 'Net Gemist' pagina waar gedurende één maand lang alle video's van de presentaties (her)bekeken kunnen worden.