Vooruitzichten voor 2022! Drie gratis webinars

Het nieuwe jaar is in aankomst en dan zijn er de traditionele vooruitzichten voor 2022 in verschillende presentaties. Omwille van de corona perikelen zijn deze ook dit jaar vooral online en we hebben er drie interessante voor u geselecteerd:

  • Wat kunnen we verwachten op de beurs in 2022? Deze presentatie van Tim Nijsmans (Vermogensgids / VFB) viel vorig jaar enorm in de smaak bij de VFB-leden en daarom herhalen we deze gratis webinar ook op 6 januari 2022
  • Dierickx Leys Private Bank organiseert traditioneel ook een Outlook en deze keer via Livestream op 13 januari 2022
  • Bolero presenteert graag via webinar zijn 9 favorieten voor 2022 op 19 januari 2022

Hieronder volgen de drie presentaties

Omwille van de grote interesse vorig jaar herhalen we de webinar 'Wat kunnen we verwachten op de beurs' en deze keer voor het jaar 2022. Spreker van dienst is Tim Nijsmans die toelichting zal geven over wat de scenario's zijn rond de rente, inflatie, aandelen en andere financiële markten. Kunnen we nog hoger gaan op met deze steeds hogere aandelenkoersen? Is er een alternatief voor aandelen? Wat type beleggingen doen het goed in deze inflatoire en corona-tijden?

Gratis voor leden, 7 euro voor niet-leden.

Schrijf je gratis in voor de VFB webinar 'Wat kunnen we verwachten op de beurs in 2022'

Het jaarlijkse Outlook-evenement  van Dierickx Leys Private Bank gaat ook nu weer onverminderd door, in een online livestream versie op donderdag 13 januari 2022 tussen 20u00 en 21u45.

Journalist Michaël van Droogenbroeck legt onze gastsprekers op de rooster en gaat samen met financieel expert Jan Longeval het debat aan: 

  • Sven Sterckx, lid van het Directiecomité, bekijkt wat de 'Mid Covid economie' in 2022 op macro-economisch gebied in petto heeft en welke uitdagingen er voor ons liggen.
  • Werner Wuyts, Verantwoordelijke Studie & Analyse, legt ons uit wat 'Modern Monetary Theory' juist is.
  • Thierry Geerts, CEO Google België en Luxemburg, kijkt naar de gevaren én de kansen van digitalisering.

Schrijf je hier gratis in voor de Outlook 2022 van Dierickx Leys Private Bank

De selectie van 9 favorieten voor 2022 van KBC Asset Management is meteen ook de nieuwe startpositie voor de Bolero Wereldselectie

Op woensdag 19 januari 2022 om 12 uur laten we de analisten van KBC Asset Management zelf aan het woord tijdens een live webinar, waarin ze u persoonlijk uitleggen waarom uitgerekend deze aandelen hun sectorfavorieten zijn.  

Schrijf je gratis in voor de webinar van KBC Asset Management