BC “MISS MARKET”zoekt leden (regio Evergem)

Wij zijn een opstartende beleggingsclub voor vrouwen.

Ons doel? Vrouwen toe te laten hun kennis en ervaring over beleggen ter verruimen. De club zal bovendien de gelden die voortkomen uit de persoonlijke bijdragen van de leden, in onverdeeldheid beleggen.

Hoe gaan we te werk? Tijdens de maandelijkse bijeenkomsten bespreken we potentiële sectoren of aandelen om in te beleggen. Dit met respect voor ieders mening en standpunt.  De communicatie tussen de clubleden verloopt, tussen de maandelijkse vergaderingen door, via e-mail en signal.

Wanneer en waar vergaderen we? Wij vergaderen de derde maandag van de maand in het POC te Evergem telkens om 20u.

Heb je voorkennis nodig? Een beetje ervaring is meegenomen, maar absoluut niet noodzakelijk. Belangrijker is dat je bruist van goesting om bij te leren en zelf actief wil meewerken aan de uitwisseling van kennis binnen de club.

Hoeveel bedraagt de instapkost?  Ongeveer € 460 instapkost en maandelijkse bijdrage kapitaal 30 € en 5 € voor de onkosten. Nog geen lid van Markant en u wil aansluiten bij deze beleggingsclub? Voor € 50 per jaar bent u lid van Markant en is ook dat probleem opgelost.

Hebt u interesse, maar twijfelt u nog? U kan gerust eens vrijblijvend deelnemen aan een vergadering of contact opnemen met Patricia van de Velde, coördinator Markant Oost-Vlaanderen 09 237 02 06 of patricia.vandevelde@markantvzw.be