donderdag 5 januari 2023 - 19:30

Wat kunnen we op de beurs verwachten in 2023?

Online

Lesgever: Tim Nijsmans (Vermogensgids)

Meld u aan om online te kijken.

Omwille van de grote interesse van de twee vorige jaren herhaalden we de webinar 'Wat kunnen we verwachten op de beurs' en deze keer voor het jaar 2023. Spreker van dienst is Tim Nijsmans die toelichting gaf over wat de scenario's zijn rond de rente, inflatie, aandelen, obligaties en andere financiële markten. Kunnen we herstellen van deze lage aandelenkoersen? Is er nu ook een alternatief voor aandelen bij obligaties? Wat type belegging doet het goed in deze inflatoire en rente omgeving?

Gratis en enkel voor VFB-leden. Maak gebruik van de eindejaarsactie om lid te worden van de Vlaamse Federatie van Beleggers (VFB) met alle voordelen van zo'n lidmaatschap.

Presentatie staat hieronder in pdf vorm.

Tim Nijsmans is de oprichter van de Vermogensgids waar hij klanten helpt om zonder hun bankier goed en goedkoper te beleggen. Hij heeft al vele financiële waters doorzwommen. Als vermogensbeheerder en fondsbeheerder bij de Antwerpse private bank Dierickx Leys heeft hij bijna 14 jaar lang mensen geholpen bij het vinden van de gepaste beleggingen en financiële zaken. Hij is ook lid van het team en de Raad van Bestuur van het VFB. Daarnaast geeft hij het vak Private banking aan de Arteveldehogeschool in Gent.

Online (her)bekijken

Met een geldige inschrijving kan u dit webinar online (her)bekijken.

Meld u aan om online te kijken.

Inschrijven

Log in met uw account of registreer om in te schrijven.

Bekijk het vorige webinar