donderdag 30 november 2023 - 19:30

VFB Soirées 2023

Online

Gastspreker: Meerdere sprekers

VFB Soirées 2023

VFB nodigt je uit op de 2de editie van de ‘VFB Soirées’.


Bedrijfspresentaties van beursgenoteerde bedrijven, gevolgd door een uitgebreide Q&A-sessie waarin je als deelnemer live vragen kan stellen aan het bedrijfsmanagement.

Staan nog op het programma: Ascencio & Care Property Invest (30/11/2023) 

De opname van ONWARD Medical, EVS Broadcast Equipment, X-FAB Silicon Foundries, Vastgoed deel 1 met Nextensa & Aedifica, Engie en Kinepolis kan u herbekijken op de 'Net gemist pagina'

PrijsGRATIS 

De deelname is gratis maar je moet je wel registreren. Per mail ontvang je voor elk webinar de nodige informatie om deel te nemen.

De VFB Soirées verlopen volledig online en de interactieve live uitzendingen starten telkens om 19u30. Achteraf is de opname te herbekijken op onze Net Gemist pagina. 

VASTGOED DEEL 2 - 19u30

Ascencio - donderdag 30 november 2023 - 19u30 - Nederlandstalig

De voordelen van perifere retail: focus op retailparken en supermarkten

Cédric Biquet - CFO

VASTGOED DEEL 2 - 20u30

Care Property Invest - donderdag 30 november 2023 - 20u30 - Nederlandstalig

Uw solide investering in zorgvastgoed

Peter Van Heukelom - CEO

Peter Van Heukelom heeft na zijn opleiding Licentiaat Handels en Financiële Wetenschappen – specialiteit marketing, postgraduaat gezondheidseconomie zijn beroepservaring voortdurend versterkt d.m.v. opleidingen op het vlak van financiën/investeringen in de social profit en de openbare sector.
Vooraleer hij zijn functie opnam als ceo van Care Property Invest (oktober 2009) was hij, na een uitbreide loopbaan in verschillende functies, “general manager social profit and public sector” bij KBC Bank.

Filip Van Zeebroeck - CFO

Filip Van Zeebroeck behaalde zijn diploma rechten aan de Universiteit Antwerpen en volgende nadien een Manama Ondernemingsrecht aan de VUB en UA en Fiscaal recht aan de UA. Hij startte zijn carrière aan de balie van Antwerpen en werkte daarna als juridisch adviseur bij Moore Stephens Verschelden en SBB in het ondernemingsrecht en fiscaal recht. Op 22 april 2014 startte hij bij Care Property Invest als bedrijfsjurist en sinds 1 juli 2016 is hij actief als CFO en lid van het college van dagelijks bestuur. In het kader daarvan volgde hij een MBA aan de Antwerp Management School en een Executive Master Class in Corporate Finance aan de Vlerick Business School. Hij is eveneens bestuurder in een aantal dochtervennootschappen van Care Property Invest.

Het volledige programma van de VFB Soirées 2023

Inschrijven

Het is niet langer mogelijk om in te schrijven.

Aanwezige bedrijven

Bekijk het vorige congres