dinsdag 18 april 2023 - 19:30

Trefpunt Gent: Drie jonge wolven komen hun beleggingsidee voorstellen

Arteveldehogeschool te Gent  (Kantienberg)

Lesgever: Jonge wolven

Meld u aan om online te kijken.

VFB Gent organiseerde drie presentaties door jonge wolven (of wolven-teams) die elk gedurende een half uur een pitch kwamen geven over een aandeel, een sector of een algemeen economisch thema. Deze drie young potential teams werden daarenboven beoordeeld door een ervaren driekoppige jury. De jury bestond uit Bart Goemaere (BeursTips), Joël Schols (Chess Capital) en Thomas Lareys (VFB en financieel journalist) De winnaars van deze avond kregen de kans om hun beleggingsidee om te zetten in een artikel dat zal gepubliceerd worden in de volgende editie van “Gids voor de Beste Belegger”.

Dit evenement ging door op dinsdagavond 18 april in de Arteveldehogeschool te Gent  (Kantienberg) en was ook op Zoom te volgen.

Sprekers: Arthur Van den Broeck en Willem Verstrepen, VEK Investment Club en Maxim Ceulemans

Arthur Van den Broeck

Willem Verstrepen

  • Arthur Van den Broeck- 22 jaar- Waardebeleggen ingesteldheid- Groepsleiding Scouts Buken-Delle- 2-3 jaar ervaring met beleggenIk zit in mijn laatste jaar Industrieel-ingenieurswetenschappen(Elektronica-ICT) opleiding en ben groepsleiding van ScoutsBuken-delle st. Joris Damiaan. Ik ben 22 jaar, en ben sinds het jaar2020 me beginnen verdiepen in het concept van beleggen. Mijnbeleggingsprofiel is vooral de lange termijn, en waardegericht. Ikvolg de aanwijzingen die ik opgenomen heb van beleggings legendeszoals: Warren Buffet, Mohnish Pabrai, Charlie Munger, Guy Spier, Li Luetc.
  • Ik, Willem Verstrepen, ben een 22-jarige master student toegepaste economische wetenschappen in de KU Leuven, met een major en minor in accountancy en financieel management. Daarvoor geniet ik van een kot in het hartje van Leuven. Studeren wordt mede mogelijk gemaakt door de vele studentenjobs die ik in bakkerijen en horecazaken heb gedaan. 
    Naast voetbal en tennis doe ik in mijn vrije tijd aan beleggen, al zou ik daar eventueel mijn job van willen maken. Door de boeken die ik lees, verwerf ik kennis om zelf te beleggen. Momenteel ben ik vooral geïnteresseerd in waardebeleggen en optie traden, al sta ik ook open voor andere soorten van investeren.”

De VEK Investment Club is een studentenbeleggingsclub aan de universiteit van Gent. We beheren met 100 studenten een fonds tijdens onze wekelijkse vergaderingen. Daarnaast organiseren we lezingen en workshops. Ons hoofddoel is de student iets bij te leren over de risico's en opportuniteiten die beleggen met zich meebrengt. Uiteraard is er ook ruimte voor wat studentikoos amusement.

Maxim Ceulemans

TEW gedaan aan de KU Leuven en met onderscheiding afgestudeerd. 1 jaar vermogensopbouw (beleggingen) bij KBC. 
Momenteel actief als Accountant bij VGD (6maand). 
5 tal jaar bezig met alles omtrent beleggen (opzoekwerk) + 3 jaar actief met eigen portefeuille. 
Hobbies: Tennis + fitness.

Locatie lezing :

Arteveldehogeschool
Campus Kantienberg
Voetweg 66
9000 Gent

Parking beschikbaar bij de school maar de parking sluit om 22u

Online (her)bekijken

Met een geldige inschrijving kan u dit webinar online (her)bekijken.

Meld u aan om online te kijken.

Presentaties

Voorbehouden aan leden

Meld aan of registreer als lid om presentaties te zien.

Inschrijven

Log in met uw account of registreer om in te schrijven.