maandag 18 maart 2024 - 19:30

S&P500 kloppen onmogelijk? Alle VectorVest locaties in België deden het in 2023, puur buy and hold

Online

Lesgever: Tom Van Noyen (VectorVest)

Meld u aan om online te kijken.

Op maandag 18 maart 2024 organiseerde de Vlaamse Federatie voor Beleggers een nieuwe webinar in samenwerking met VectorVest. De webinar is gratis te bekijken. De presentatie gebeurt door Tom Van Noyen, consultant VectorVest Europa. De webinar heeft volgende onderwerpen.  

1. Tom presenteert VectorVest workshops op 8 locaties in België. Ieder jaar organiseert hij de workshop competitie:Iedere deelnemer mag 3 aandelen selecteren waarvan hij/zij denkt dat ze komend jaar uitstekend gaan presteren. Per locatie nemen we van alle inzendingen de 10 aandelen die het best scoren op Relative Safety (R.S.), onze eigen ijzersterke fundamentele indicator.

Die 10 aandelen laten we lopen van 1/1 tot 31/12, puur buy and hold.Wat blijkt? Alle locaties deden het in 2023 aanzienlijk beter dan de S&P500, die vorig jaar met 24,2% steeg.Hoe komt dit? Welke aandelen werden geselecteerd en waarom? Welke aandelen werden voor 2024 gekozen?

2. Verder stelt Tom u een kwaliteitsaandeel voor dat hoog scoort op Relative Safety (R.S.), de ijzersterke fundamentele indicator van VectorVest. Tom stelde dit aandeel in december 2016 voor op de VFB Fundamentele Analysedag in Mechelen. Het aandeel is sindsdien met 283% gestegen. Ondanks die forse stijging noteert het aandeel vandaag nog steeds 30% onder de intrinsieke waarde die VectorVest op het aandeel kleeft.

3. Iedereen die vorig jaar op de Happening een proefabonnement nam, kreeg toegang tot een exclusieve video met 5 kwaliteitsaandelen. De 4 Amerikaanse bedrijven zijn sindsdien met gemiddelde 43,3% gestegen. Het Europese bedrijf is met 11% gestegen (periode 24/03/2023 – 01/03/2024).Verneem hoe u vandaag kennis kan maken met 5 kwaliteitsaandelen die al 10 jaar zeer goed scoren op onze R.S. indicator.

Spreker:

Tom Van Noyen, consultant VectorVest Europa

Bio spreker:

Tom Van Noyen is het gezicht voor VectorVest België. Hij presenteert sinds 2015 op regelmatige basis workshops op 7 verschillende locaties in België. Ook in Nederland presenteert Tom workshops.Tevens is Tom regelmatig gastspreker op internationale webcasts voor VectorVest abonnees over gans de wereld.

Online (her)bekijken

Met een geldige inschrijving kan u dit webinar online (her)bekijken.

Meld u aan om online te kijken.

Inschrijven

Log in met uw account of registreer om in te schrijven.

Aanwezige bedrijven

Sprekers

Bekijk het vorige webinar