maandag 14 december 2020 - 18:00

Week van de Tips van 14 tot 18 december 2020

ONLINE

Gastspreker: Rik Dhoest, Werner Wuyts, Geert Smet, Danny Reweghs, Jan Hermans, Bart Goemaere, Guido Van Herrewegen, Tom Simonts, Pierre Huylenbroeck

19 Dagen
17 Uren
56 Minuten
17 Seconden

Nu inschrijven

Elke dag, ‘Dag van de Tips’ 

Een week waarin het (bijna) elke dag, Dag van de Tips is. We beperken ons evenwel tot de kern van de zaak: Aandelentips. We verzamelden het kruim van de financiële wereld om hun 3 tips voor 2021 te brengen. Elke analist krijgt hiertoe 15 à 30 minuten toegewezen. Op 14, 15, 17 en 18 december komen dan telkens 2 analisten aan bod met hun 3 tips. Elke dag een half uurtje tot een uurtje kijkplezier. In totaal dus 24 tips. Minstens, want we voorzien in totaal 9 analisten. Indien er niemand wordt getroffen door het coronavirus (laat ons hopen van niet natuurlijk) dan krijg je er nog een extraatje van 3 tips bovenop.
Het zullen trouwens geen vrijblijvende tips zijn. We twijfelen er niet aan dat de analisten altijd hun uiterste best doen maar om ze extra te stimuleren, zullen we de beste tips bij een volgende editie huldigen met de VFB-wisseltrofee. Waarbij het weliswaar niet de bedoeling is een ‘klassement’ op te maken. Deze analist mag dan voor 1 jaar de VFB-wisseltrofee mee naar huis nemen.

Maar zoals we elk jaar opnieuw uitdrukkelijk vermelden: Deze tips zijn er niet om klakkeloos te volgen. We zouden het beter ‘suggesties’ noemen. Een voorselectie om van naderbij te onderzoeken en om te oordelen of ze al dan niet in jouw portefeuille passen. VFB-ers zijn nu eenmaal doe-het-zelvers. En wat je zelf doet, doe je beter!

Een of meerdere avonden verhinderd? Geen zin om de sessie volledig uit te kijken? Als deelnemer zal je de uitzendingen nog een tijdje kunnen herbekijken.

(Voorlopig) Programma uitzendingen (telkens om 18u00):

Maandag 14 december

-Rik Dhoest (Head of Equity Research, Bank Nagelmackers)
-Werner Wuyts (Verantwoordelijke Studie & Analyse Dierickx Leys Private Bank)

Dinsdag 15 december

-Geert Smet (Adjunct-hoofdredacteur De Belegger)
-Danny Reweghs (Directeur strategie Trends Inside Beleggen)

Donderdag 17 december

-Jan Hermans (Excelco)
-
Bart Goemaere (Uitgever en hoofdredacteur BeursTips)

Vrijdag 18 december

-Guido Van Herrewegen (Bestuurder VFB, NAIC, EasyGrowth)
-
Tom Simonts (Senior Financial Economist KBC Group)
-
Pierre Huylenbroeck (Uitgever en hoofdredacteur Mister Market Magazine)

Prijs: 15 euro voor de 4 avonden samen. 21 euro voor niet-leden.

Inschrijven

Log in met uw account of registreer om in te schrijven.

Bekijk het volgende webinar