maandag 11 december 2023 - 18:00

Week van de Tips 2023

Online

Gastspreker: Analisten, strategen, redacteurs en anderen

Speciaal aanbod nieuwe leden: 1 jaar online lid VFB+ Week van de Tips voor slechts 60 euro
(Actie geldig tot 31/01/2024)

Om de Week van de Tips te zien moet je inloggen op deze VFB site en dan verschijnt hierboven op deze pagina de video van de Week van de Tips. Je klikt daarna op het driehoekig play symbool hierboven naast de rode bol met LIVE.


De ‘Week van de Tips’ is telkens weer een overweldigend succes. Niet verwonderlijk want elke belegger wil namelijk zijn lijstje klaar hebben om er in het nieuwe jaar weer met volle moed tegenaan te gaan. 

In totaal 30 tips

Een strijd der titanen want we verzamelden opnieuw het kruim van de financiële wereld om hun 3 tips voor 2024 te brengen. Elke analist / journalist krijgt hiertoe 15 à 30 minuten toegewezen. Op 11, 12, 14 en 15 december komen dan telkens minstens 2 analisten aan bod met hun 3 tips. Elke dag een een uurtje kijkplezier. In totaal 30 tips.

Welke analist wint de VFB-wisseltrofee?

De analist met de beste tips mag bij de volgende editie de VFB-wisseltrofee voor 1 jaar mee naar huis nemen. Wie bracht vorig jaar de beste tips en mag dit jaar de beker in ontvangst nemen van Bart Goemaere, de winnaar van vorig jaar? Of mag hij de beker nog een jaar in zijn kast laten staan? 


Wat je zelf doet, doe je beter!

Deze tips zijn er natuurlijk niet om klakkeloos te volgen, het zijn eerder suggesties. Een voorselectie om nader te onderzoeken en oordelen of ze in je portefeuille passen. VFB-ers zijn nu eenmaal doe-het-zelvers. En wat je zelf doet, doe je beter!

Sessie gemist?

Een avond verhinderd, of liever de hele reeks bingewatchen? Deelnemers kunnen alle uitzendingen uitgesteld (her)bekijken.

Prijs:

- 15 euro leden
- 30 euro niet-leden

- Eindejaarsaanbod voor nieuwe leden: 1 jaar online lid VFB + Gratis Week van de Tips

(Actie geldig tot 31/01/2024)

Inschrijven

Log in met uw account of registreer om in te schrijven.

Bekijk het vorige congres