maandag 12 december 2022 - 18:00

Week van de Tips 2022

Online

Gastspreker: Analisten, strategen, redacteurs en anderen

Je kan hier, na in te loggen, de Week van de Tips bekijken. De vorige dagen staan achteraan de video, dus spoel gewoon door om deze te bekijken. Indien je ingaat op het eindejaarsaanbod is Week van de Tips gratis voor nieuwe leden. 

De ‘Week van de Tips’ is telkens weer een overweldigend succes. Niet verwonderlijk want elke belegger wil namelijk zijn lijstje klaar hebben om er in het nieuwe jaar weer met volle moed tegenaan te gaan. 

In totaal 30 tips

Een strijd der titanen want we verzamelden opnieuw het kruim van de financiële wereld om hun 3 tips voor 2023 te brengen. Elke analist / journalist krijgt hiertoe 15 à 30 minuten toegewezen. Op 12, 13, 15 en 16 december komen dan telkens minstens 2 analisten aan bod met hun 3 tips. Elke dag een een uurtje kijkplezier. In totaal 30 tips.

Welke analist wint de VFB-wisseltrofee?

De analist met de beste tips mag bij de volgende editie de VFB-wisseltrofee mee naar huis nemen. De winnaar mag de trofee voor 1 jaar mee naar huis nemen. Wie bracht vorig jaar de beste tips en mag dit jaar de beker in ontvangst nemen van Bart Goemaere, de winnaar van vorig jaar. Of mag hij de beker nog een jaar in zijn kast laten staan? 

Wat je zelf doet, doe je beter!

Deze tips zijn er natuurlijk niet om klakkeloos te volgen, het zijn eerder suggesties. Een voorselectie om nader te onderzoeken en oordelen of ze in je portefeuille passen. VFB-ers zijn nu eenmaal doe-het-zelvers. En wat je zelf doet, doe je beter!

Sessie gemist?

Een avond verhinderd, of liever de hele reeks bingewatchen? Deelnemers kunnen alle uitzendingen uitgesteld (her)bekijken. Schrijf je snel in hier onderaan! 


Prijs:

- 15 euro leden

- 30 euro niet-leden

- Eindejaarsaanbod Gratis Week van de Tips bij een abonnement, klik hier


Programma


Inschrijven

Log in met uw account of registreer om in te schrijven.

Bekijk het vorige congres

22 nov

First Traid

  • Spreker: Verschillende beleggingsspecia...
  • Locatie: Voetweg 66, 9000 Gent
  • Datum: 22 november 2022
  • Tijd: 18:00