donderdag 28 maart 2024 - 19:30

Webinar Trefpunt Leuven : “Waarom ook jij niet goed belegt.”

Online

Gastspreker: Dirk Vandycke, Beleggingsexpert

Deze lezing gebeurt via videoconferentie. Start om 19u30 stipt.

Investeren is gemakkelijk, maar we maken het onszelf moeilijk. We houden ons bezig met zaken die er niet toe doen en laten onze beslissingen vertroebelen door denkfouten. Bovendien zoeken we actie op en hebben we een chronisch gebrek aan geduld. Kortom: we staan onszelf – en onze winst – in de weg.

Beleggingsexpert Dirk Vandycke ondervond dat aan den lijve toen de internetbubbel barstte en hij hebben en houden verloor. Onder het motto ‘als je een cursus van €600.000 volgt, kun je beter zorgen dat je de les gesnapt hebt’, startte hij opnieuw en ging hij beleggen en investeren anders bekijken. Met succes.

In deze lezing onthult Dirk zijn inzichten. Hij legt uit hoe je goed beleggingsadvies herkent en geeft antwoord op vragen die elke belegger zich stelt: hoe vermijd ik verliezen en optimaliseer ik mijn winst? Kun je te weinig investeren? Is spreiden noodzakelijk? Moet ik ETF's kopen? En heeft ethisch beleggen echt een lager rendement?

Met de inzichten die hij stap voor stap opbouwt, blijkt geld verdienen op de beurs heel eenvoudig. Door minder risico te nemen en consequent te handelen naar enkele verrassende basisprincipes kan je meer rendement halen. Tijd doet de rest.

Bij deze nodigen wij u uit om hieraan deel te nemen. 

Deze webinar richt zich zowel voor de beginnende als voor de meer gevorderde beleggers.

Inschrijven voor deze webinar is verplichtend via deze LINK.

Het is ook mogelijk om zich in te schrijven om de webinar achteraf te beluisteren.

Na ontvangst van uw inschrijving en uw betaling wordt u automatisch geregistreerd op de website van zoom. Hierdoor ontvangt u een automatisch mail met de link om in te loggen en deel te kunnen nemen aan de webinar.

Info  Pierre Delaere pierre.delaere@vfbtrefpuntleuven.be  

gsm 0472/39.90.45