donderdag 30 november 2023 - 19:30

Webinar Trefpunt Leuven : "Joseph Piotroski: De onbekende beleggingsmeester.”

Online

Gastspreker: Sven Sterckx, Directeur @ Dierickx Leys, Antwerpen

Deze lezing gebeurt via videoconferentie. Start om 19u30 stipt.

De spreker is de heer Sven Sterckx, Directeur @ Dierickx Leys, Antwerpen .en zal er een lezing geven met als onderwerp: : “Joseph Piotroski: De onbekende beleggingsmeester.”

 

Joseph Piotroski, hoewel niet zo bekend als sommige beleggingsgrootheden, heeft een opmerkelijke en effectieve beleggingsstrategie ontwikkeld. Zijn ”Piotroski F-Score” richt zich op het vinden van ondergewaardeerde aandelen met sterke financiële fundamenten. Dit eenvoudige, doch krachtige systeem, beschreven in zijn onderzoekspaper, heeft bewezen dat het solide rendementen kan opleveren. Wat Piotroski’s aanpak uniek maakt, is zijn nuchtere benadering en toewijding aan objectieve financiële analyse, in plaats van te worden meegesleept door hype of emotie.

Bij deze nodigen we u uit om hieraan deel te nemen. 

Inschrijven via deze link . Na ontvangst van uw inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail met alle nuttige info.

Voor de videoconferentie gebruiken we de gratis tool ZOOM die u op voorhand dient te installeren op  uw laptop of tablet. De Webmaster zal de micro van de deelnemers uitschakelen, vragen stellen kan via de "chat" functie.

Na ontvangst van uw inschrijving en uw betaling wordt u automatisch geregistreerd op de website van zoom. Hierdoor ontvangt u een automatisch mail met de link om in te loggen en deel te kunnen nemen aan de webinar.

Info  Pierre Delaere pierre.delaere@vfbtrefpuntleuven.be  

gsm 0472/39.90.45