donderdag 29 juni 2023 - 19:30

Webinar Trefpunt Leuven : “ Interessante aandelen voor de technologische disruptie.”

ONLINE

Gastspreker: Rudy De Groodt, senior investment specialist @ BNP Paribas Fortis

Deze lezing gebeurt via videoconferentie. Start om 19u30 stipt.

De spreker is de heer Rudy De Groodt, senior investment specialist @ BNP Paribas Fortis en zal er een lezing geven met als onderwerp: “ Interessante aandelen voor de technologische disruptie.”

Een van de grootste mega trends voor dit decennium is ongetwijfeld de technologische disruptie. Big data is het nieuwe goud en Artificiële Intelligentie (AI) de nieuwe elektriciteit. Door de covidcrisis werd de digitale transformatie enkele jaren versneld en met transforming AI via ChatGPT en andere slimme chatboxen lijkt een volgende versnelling in de maak. In deze webinar bespreken we met welke aandelen u het best kunt inspelen op dit belangrijke beleggingsthema.  

 

Bij deze nodigen we u uit om hieraan deel te nemen. 

Inschrijven via deze link . Na ontvangst van uw inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail met alle nuttige info.

Voor de videoconferentie gebruiken we de gratis tool ZOOM die u op voorhand dient te installeren op uw laptop of tablet. De Webmaster zal de micro van de deelnemers uitschakelen, vragen stellen kan via de "chat" functie.

Na ontvangst van uw inschrijving en uw betaling wordt u automatisch geregistreerd op de website van zoom. Hierdoor ontvangt u een automatisch mail met de link om in te loggen en deel te kunnen nemen aan de webinar.

Info  Pierre Delaere pierre.delaere@vfbtrefpuntleuven.be  

gsm 0472/39.90.45