zaterdag 23 april 2022 - 09:00

Onderzoek naar de noden van de beginnende en particuliere Vlaamse belegger

Kinepolis Antwerpen

Wij zijn laatstejaarsstudenten die Financiën- en verzekeringswezen studeren aan de Arteveldehogeschool te Gent. Voor onze bachelorproef onderzoeken wij de noden van de beginnende en particuliere Vlaamse belegger. Hiervoor zijn wij op zoek naar beginnende en particuliere beleggers, alsook mensen die geïnteresseerd zijn in de beleggingswereld. Aan de hand van een observatie op de VFB Happening (23 april 2022 in de Kinepolis in Antwerpen) willen wij daarom graag te weten komen wie de doorsnee beleggers zijn, waarom zij geïnteresseerd zijn in het beleggen of aan beleggen doen, van waar zij voornamelijk hun informatie halen voor hun beleggingen en welke kanalen zij hiervoor ook hanteren. Uiteraard is alle hulp welkom bij ons onderzoek voor de VFB (Vlaamse Federatie van Beleggers).

 

Bent u dus een beginnende of particuliere belegger, of bent u gewoon geïnteresseerd in beleggen? Aarzel dan niet om eens langs te komen aan onze stand vlak naast die van de VFB en ons te helpen met ons onderzoek! Uw hulp is namelijk van enorm groot belang en daarom zouden wij graag met u eens kort in gesprek gaan over deze boeiende onderzoeksvraag.

 

Want wat zij nu eigenlijk de noden van een particuliere belegger? Weet u het…?

We werken met een enquête, gelieve deze in te vullen indien u ons wil helpen

Enquête link

Alvast bedankt voor uw hulp en wij hopen u met een glimlach te mogen ontvangen aan onze stand!

 

Tot dan!

 

PS: Indien u via afspraak wenst te werken is dit mogelijk door je gratis in te schrijven hieronder en dan contacteren wij u.

Inschrijven

Het is niet langer mogelijk om in te schrijven.