dinsdag 18 juni 2024 - 19:30

De Trefpunten Asse en Brussel organiseerden op 18 juni om 19u30 met drs Satilmis Ersintepe een presentatie omtrent Automatisch beleggen - AI beleggen.

Online

Lesgever: drs Satilmis Ersintepe

Meld u aan om online te kijken.

De Trefpunten Asse en Brussel organiseerden op 18 juni om 19u30 met drs Satilmis Ersintepe een presentatie omtrent Automatisch beleggen - AI beleggen.

Satilmis Ersintepe heeft economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Na zijn studie bekleedde hij verschillende functies in de financiële wereld. Sinds 2002 is hij actief in de financiële journalistiek. Hij heeft onder andere gewerkt als redacteur voor de financiële website BeursOnline en heeft bijgedragen aan verschillende andere sites. Zijn uitgebreide ervaring in de beleggingswereld heeft hem tot een bekende naam gemaakt in de financiële sector.

 Daarnaast heeft Satilmis Ersintepe zich ingezet om beleggen eerlijker te maken. Hij is de oprichter van De Kritische Belegger, een onafhankelijk platform dat beleggers informeert en inspireert. Met het product Automatisch Beleggen introduceerde hij een no-cure-no-pay basis voor beleggen, wat de afgelopen jaren uitstekende resultaten heeft opgeleverd. Zijn slimme algoritmes en focus op de DAX-index hebben bijgedragen aan het succes van zijn beleggingssysteem.

 Kortom, Satilmis Ersintepe is een expert op het gebied van financiën en beleggen, en zijn bijdragen hebben veel mensen geholpen om beter geïnformeerde beslissingen te nemen in de beleggingswereld.

Online (her)bekijken

Met een geldige inschrijving kan u dit webinar online (her)bekijken.

Meld u aan om online te kijken.

Presentaties

Voorbehouden aan leden

Meld aan of registreer als lid om presentaties te zien.

Inschrijven

Log in met uw account of registreer om in te schrijven.

Bekijk het vorige webinar

Bekijk het volgende webinar

03 jul

Halfweg 2024, VFB marktupdate

  • Spreker: Tim Nijsmans (Vermogensgids)
  • Locatie: Online
  • Datum: 3 juli 2024
  • Tijd: 19:30
Toevoegen aan uw kalender