donderdag 30 november 2023 - 20:30

VFB Soirée Care Property Invest

Online

Lesgever: Peter Van Heukelom - CEO en Filip Van Zeebroeck - CFO

Meld u aan om online te kijken.

Herbekijk de VFB Soirée met Care Property Invest - donderdag 30 november 2023 - Nederlandstalig

Uw solide investering in zorgvastgoed

Peter Van Heukelom - CEO

Peter Van Heukelom heeft na zijn opleiding Licentiaat Handels en Financiële Wetenschappen – specialiteit marketing, postgraduaat gezondheidseconomie zijn beroepservaring voortdurend versterkt d.m.v. opleidingen op het vlak van financiën/investeringen in de social profit en de openbare sector.
Vooraleer hij zijn functie opnam als ceo van Care Property Invest (oktober 2009) was hij, na een uitbreide loopbaan in verschillende functies, “general manager social profit and public sector” bij KBC Bank.

Filip Van Zeebroeck - CFO

Filip Van Zeebroeck behaalde zijn diploma rechten aan de Universiteit Antwerpen en volgende nadien een Manama Ondernemingsrecht aan de VUB en UA en Fiscaal recht aan de UA. Hij startte zijn carrière aan de balie van Antwerpen en werkte daarna als juridisch adviseur bij Moore Stephens Verschelden en SBB in het ondernemingsrecht en fiscaal recht. Op 22 april 2014 startte hij bij Care Property Invest als bedrijfsjurist en sinds 1 juli 2016 is hij actief als CFO en lid van het college van dagelijks bestuur. In het kader daarvan volgde hij een MBA aan de Antwerp Management School en een Executive Master Class in Corporate Finance aan de Vlerick Business School. Hij is eveneens bestuurder in een aantal dochtervennootschappen van Care Property Invest.

Online (her)bekijken

Met een geldige inschrijving kan u dit webinar online (her)bekijken.

Meld u aan om online te kijken.

Inschrijven

Log in met uw account of registreer om in te schrijven.

Aanwezige bedrijven

Sprekers