Infosessies Startende Clubs

Infosessies startende Beleggingsclubs

VFB, De Vlaamse Federatie van Beleggers, organiseert binnenkort regionale informatievergaderingen over de opstart van nieuwe beleggingsclubs. Ervaren VFB-leden en medewerkers van VFB zullen tijd vrijmaken om de startende clubs te informeren. Wenst u aan te sluiten bij een club die start onder begeleiding van VFB, aarzel dan niet om –gratis en zonder enige verplichting- in te schrijven voor één van deze regionale infosessies. Indien u nog niet geregistreerd bent bij VFB, moet u zich wel eerst (gratis) registreren. Wenst u zich enigszins voor te bereiden op deze infosessie, neem dan alvast een kijkje in deClubwijzer’ op de website van VFB.

Regionale infosessies

-CLUB INFOSESSIES KORTRIJK: STARTENDE CLUBS; Spreker: Patrick Verelst, afgevaardigd bestuurder VFB. Woensdag 16 januari 2019 om 19u30. Meer info en inschrijvingen.

-CLUB INFOSESSIES KORTRIJK: STARTENDE CLUBS; Spreker: Patrick Verelst, afgevaardigd bestuurder VFB. Woensdag 23 januari 2019 om 19u30. Meer info en inschrijvingen.

-CLUB INFOSESSIES REGIO GENT : STARTENDE CLUBS; Spreker: Patrick Verelst, afgevaardigd bestuurder VFB. Maandag 17 december 2018 om 19u30. Meer info en inschrijvingen 

Op deze gratis infosessie zullen we u informeren over wat een beleggingsclub is en hoe de VFB kan helpen met de opstart en de begeleiding met ervaren VFB-coaches. Lees hier een interview met Danny Van Liedekerke, bij VFB verantwoordelijk voor de begeleiding van de beleggingsclubs.
Vindt u uw gading nog niet in hier voorgestelde data voor infosessies registreer u dan hier. U krijgt dan de infoflashes van VFB via mail, inclusief meldingen van nieuwe data.