Happening | Kinepolis Antwerpen | zaterdag 19 september 2020 |

Op 19-09-2020 om 08:30

Inschrijven

Programma

2020 is een feestjaar, want VFB blaast 40 kaarsjes uit. De focus van deze Happening ligt op het 40-jarige bestaan van VFB. En op het bijzonder actuele thema duurzaam beleggen. Het programma zal een evenwicht houden tussen een terugblik op de voorbije 40 jaar met presentaties van economische persoonlijkheden en bedrijfsleiders van beursgenoteerde bedrijven die bewezen hebben in te zetten op ESG of Environment Sustainable Governance

Naar aanleiding van de recente ontwikkelingen rond het coronavirus (COVID-19) heeft VFB in overleg met zijn partners besloten om de VFB-Happening 2020, voorzien op 28 maart, uit te stellen naar zaterdag 19 september. We behouden de locatie te Antwerpen.

Tot op heden hebben de Belgische autoriteiten nog geen beperkingen opgelegd inzake de organisatie van evenementen, en in het licht van ons veertigjarig bestaan hebben we zo lang mogelijk gewacht om deze moeilijke beslissing te nemen. Desondanks is VFB zich zeer bewust van zijn verantwoordelijkheid ten aanzien van onze leden en partners. We streven ernaar om u een kwalitatief en veilig congres aan te bieden. VFB dankt u voor uw begrip. We wensen u een goede gezondheid en hopen u te mogen verwelkomen op de nieuwe datum in september.
De inschrijvingen voor de nieuwe datum lopen door. Het programma blijft tot nader order ongewijzigd maar wij houden u vanzelfsprekend op de hoogte van eventuele wijzigingen.

*bij annulering is er geen restitutie van het inschrijvingsgeld mogelijk

Tram/treinstation LUCHTBAL, tram 1 en 6 halte Kinepolis
https://www.delijn.be/nl/haltes/halte/107665/Antwerpen_Kinepolis

Locatie

Kinepolis Antwerpen
Groenendaallaan 394 - 2030 Antwerpen
Ingang Event Center
Gratis ParkingWat betreft de parkeergelegenheid, verwijzen we jullie ook even door naar https://www.slimnaarantwerpen.be/nl/wegenwerken.

Die site wordt door de stad Antwerpen ge├╝pdate.

Attachments