EINDEJAARSAANBOD  

 

+ NOTITIEBOEKJE GRATIS

Praktisch A5 notitieboekje met 80 vellen geruit papier. Harde kunstlederen kaft met zilveren opdruk VFB-logo.

En dat alles tegen de aantrekkelijke prijs van 60 euro voor een heel jaar (*)

Voor meer info klik hier

Ja, ik word lid

(*)Enkel voor nieuwe leden, in België; zolang de voorraad strekt

 

Fundamentele Analysedag: zaterdag 9 december

Dit jaar staat er nog één congres op de planning namelijk de Fundamentele Analysedag. En dit op zaterdag 9 december in de Thomas More Hogeschool, Zandpoortvest 60 te Mechelen. De Fundamentele Analysedag is één van de kleinere congressen van VFB maar mag ondertussen toch al rekenen op zowat 150 deelnemers. Namelijk VFB leden die willen weten hoe 'analisten' en 'professionele beleggers' tot hun adviezen komen. Om er daarna zelf mee aan de slag te gaan en tot een betere risico-rendementsverhouding van hun portefeuille te komen. 'Value' of 'Waarde' blijft hierbij een belangrijke factor maar er zijn er natuurlijk nog andere. Ook deze editie belooft een succes te worden met volgende namen en onderwerpen op het programma:

Danny Van Quaethem (SG Private Banking; Beursgenoteerde familiebedrijven), Gert De Mesure (VFB; Waardering projectontwikkelaars), Geert Campaert (Dierickx Leys Private Banking; Wide Moats dichter bij huis), Jan-Willem Plomp (Kempen & Co; Waardering biotechaandelen); Guy Sips (KBC Securities; Waardering small- en mid caps); Professor Dr. Frederiek Schoubben (KUL / Antwerpen; Momentum en/of Volatiliteit)

INSCHRIJVEN              Programma

Excelco-beleggingssoftware

Eerst inloggen als VFB-lid! klik dan voor de beleggingssoftware hier

INTERNETDEMONSTRATIE

Magazine

Bekijk het magazine hier online.

Nieuws
Dossier
  • Dossier : Ageas

  • Fortisschikking kan in huidige vorm niet bindend worden verklaard en Hof biedt gelegenheid tot aanpassing

  • Dossier: Mifid II

  • Mifid II: Wat staat ons te wachten? (Bron: Morningstar)
Beleggersacademie

VFB organiseert in heel Vlaanderen opleidingen. De beleggersacademie is opgedeeld in drie (kern) Modules: Cursus Basis Beleggen (Het ABC voor de belegger); Fundamentele Analyse en Technische Analyse. ! Verder zijn er ook nog Modules speciaal gewijd aan Beleggingsfondsen en Afgeleide producten.

Lees verder

Financiële kalender