Studente vraagt je medewerking

Charlotte Chys is een 24-jarige studente aan de KU Leuven en afkomstig uit Torhout (West-Vlaanderen). Vorig jaar studeerde zij af als Master Handelsingenieur. Uit interesse besliste ze om nog een tweede master, nl. Bedrijfscommunicatie, bij te studeren. Vandaar dat het onderwerp van haar thesis een combinatie van economie en bedrijfscommunicatie is. 

In het kader van haar masterproef voert zij een onderzoek uit naar de percepties van Vlaamse investeerders (beleggers) over de communicatie van organisaties.
Dit onderzoek omvat drie delen waarin je allereerst een inleidende tekst te lezen zal krijgen met informatie over een recente gebeurtenis binnen een (fictieve) organisatie. Vervolgens zal je een bericht lezen van de organisatie die reageert op die gebeurtenis. Tot slot dien je een reeks vragen te beantwoorden waarbij je de garantie krijgt dat alle antwoorden anoniem worden verwerkt en niet met anderen zullen worden gedeeld.

Deze vragenlijst neemt slechts een paar minuutjes in beslag. Er zijn geen juiste of foute antwoorden, enkel je eigen mening of indruk telt. Het is belangrijk dat je de vragenlijst volledig invult voor een goede verwerking van de resultaten, maar uw medewerking blijft vrijwillig en je kan op elk moment beslissen niet meer deel te nemen aan het onderzoek. De antwoorden worden enkel gebruikt voor het eigen onderzoek van de studente. 

Bij vragen of opmerkingen kan je haar steeds contacteren op het volgende e-mailadres: charlotte.chys@student.kuleuven.be 

Om deel te nemen aan het onderzoek, klik op de volgende link:

https://kuleuven.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_25HZ6i4v9PD9Gwm