Twee nieuwe boeken

                       

   Waarde(n)vol                       Finance = Fun

Voordeelprijs voor VFB-leden (eerst aanmelden)    

Finance = Fun: 25 euro ipv 27,5 euro (meer info). In dit boek van Vera Smets ontdekt u wat een balans is, of een bedrijf winst kan maken en toch cashproblemen heeft, hoe de beurs werkt, wat ebit, ebitda en al die andere afkortingen betekenen

Waarde(n)vol: 22 euro ipv 25 euro (meer info). Dit boek van Sarah NewComb (Nederlandse bewerking door Ben Granjé en Robert Van Beek) gaat over geld en psychologie en hoe je vooruit geraakt in het leven zonder je waarden te verliezen.

 

Congres Financiële Planning

Noteer in uw agenda: op zaterdag 13 mei gaat in de Thomas More Hogeschool te Mechelen het kleinere congres 'Financiële Planning' door. Voor deze eerste editie trekken we een halve dag uit. Voorlopig programma:

08u45 - 09u15: Onthaal en koffie/koffiekoek

09u15 - 09u50: Prof. Emiel Van Broekhoven; Inleiding en situering Financiële Planning

09u55 - 10u30: Ingrid Stevens; Langer leven zonder zorgen (zorgvolmacht)

10u30 - 11u00: Koffiepauze

11u00 - 11u35: Thomas Weyts (Lemonconsult); Vastgoed als pensioenpijler

11u40 - 12u15: Jo Stremersch (Stremersch, Van Broekhoven en partners); Opbouw, de organisatie van het vermogen en vormen van een doelgericht investeringbeleid

Inschrijven            Parking

Excelco-beleggingssoftware

Eerst inloggen als VFB-lid! klik dan voor de beleggingssoftware hier

INTERNETDEMONSTRATIE

Magazine

Bekijk het magazine hier online.

Nieuws
Dossier
Beleggersacademie

VFB organiseert in heel Vlaanderen opleidingen. De beleggersacademie is opgedeeld in drie (kern) Modules: Cursus Basis Beleggen (Het ABC voor de belegger); Fundamentele Analyse en Technische Analyse. ! Verder zijn er ook nog Modules speciaal gewijd aan Beleggingsfondsen, Fiscaliteit en Afgeleide producten.

Lees verder

Financiële kalender