Trends 8 weken GRATIS 

       

 1 JAAR LID VFB

+

8 weken Trends

(winkelwaarde 49,6 euro)

VOOR SLECHTS 60 euro (*)

Meer info

Ja, ik ga in op het aanbod

(actie geldig tot 15/03/2017; enkel in België)
 

 

Technische Analysdag

Het programma van de Technische Analysedag valt zo stilaan definitief in de plooien. Het legertje Belgische ‘technische’ analisten is uiteraard beperkt en daarom gingen we eens in een andere vijver vissen namelijk bij onze noorderburen. En zo kwamen we onder meer uit bij Rombout Kerstens, algemeen directeur van het Delftse softwarehuis Keyword Info Systems BV. Een gewaagde titel voor een TA-dag: ‘zin en onzin van Technische Analyse & Tradingsystemen’. Maar wees gerust!

Nieuw op het programma is ook Philippe Dassonville van WH Selfinvest. Hij zal kort de RSI en de MACD uitleggen en daarna in realtime de daadwerkelijke resultaten van deze 2 indicatoren backtesten.

Samen met nieuwkomer Johan De Hertogh van Leleux Associated Brokers en natuurlijk de 9 (!) gevestigde waarden, denken we dat het een uiterst boeiende dag zal worden.

Programma

Inschrijven

 

Excelco-beleggingssoftware

Eerst inloggen als VFB-lid! klik dan voor de beleggingssoftware hier

INTERNETDEMONSTRATIE

Nieuws
Dossier
Beleggersacademie

VFB organiseert in heel Vlaanderen opleidingen. De beleggersacademie is opgedeeld in drie (kern) Modules: Cursus Basis Beleggen (Het ABC voor de belegger); Fundamentele Analyse en Technische Analyse. ! Verder zijn er ook nog Modules speciaal gewijd aan Beleggingsfondsen, Fiscaliteit en Afgeleide producten.

Lees verder

Financiële kalender