VFB-Dag van de Tips 2016

Zaterdag 8 oktober

Noteer alvast in uw agenda: zaterdag 8 oktober. Dan vindt de VFB- Dag van de Tips plaats. Het belangrijkste beleggingscongres van het najaar. In het magazine ‘Gids voor de Beste Belegger’ en op de website vindt u reeds een weliswaar erg voorlopig programma. Maar u mag er alvast op rekenen dat u op 8 oktober met minstens 32 tips van analisten huiswaarts keert. Enkele bedrijven die zich die dag zullen voorstellen: Elia, Ablynx, Ter Beke, Miko, Euronext, Atenor en Fagron. Nog geen lid, profiteer dan van het speciaal combi-aanbod.

SQUARE Brussel

INSCHRIJVEN

 

Dag van de Tips

Speciaal combi-aanbod (*)

 

 1 jaar lid van VFB

+

Toegang Dag van de Tips

Voor slechts 65 euro.

Klik hier 

(*) Enkel voor nieuwe leden in België

Excelco-beleggingssoftware

Eerst inloggen als VFB-lid! klik dan voor de beleggingssoftware hier

INTERNETDEMONSTRATIE

Nieuws
  1. Brexit: wat nu?

    Hoewel de voorspellingen aangaven dat het een nek-aan-nek race zou worden, gingen de meeste waarnemers er toch van uit dat het ‘remain’ kamp, Britten die in de EU wilden blijven, …

    Volledig artikel
Dossier
Financiële kalender
Beleggersacademie

VFB organiseert in heel Vlaanderen opleidingen. De beleggersacademie is opgedeeld in drie (kern) Modules: Cursus Basis Beleggen (Het ABC voor de belegger); Fundamentele Analyse en Technische Analyse. ! Verder zijn er ook nog Modules speciaal gewijd aan Beleggingsfondsen, Fiscaliteit en Afgeleide producten.

Lees verder