SPECIAAL AANBOD !!!

2 jaar lid van VFB +

Lederen Agenda 2016

Brepols Timing

Voor slechts 85 €

Voor meer info klik hier

Word nu lid!

Iedereen Belegger; De beurs is er wel voor u

Het boek ‘Iedereen Belegger; De beurs is er wel voor u’ van Pierre Huylenbroeck ging op de Dag van de Tips als zoete broodjes over de toonbank. ‘Iedereen Belegger’ is de ultieme bijbel voor de particuliere belegger. Niemand kent de aandelenbeurs beter dan Pierre Huylenbroeck. De ex-hoofdredacteur van De Tijd schrijft er al twintig jaar over. Via de productcataloog van VFB kan u dit boek nog steeds aanschaffen tegen dik 10% korting. U betaalt slechts 22 euro i.p.v. 24,99 euro.

Ja, ik maak gebruik van dit uitzonderlijk aanbod! (eerst aanmelden op de homepagina om ledentarief te krijgen)

 

Dag van de Tips 2015: Recordeditie

We kunnen alweer erg tevreden op de VFB-Dag van de Tips. Vooreerst willen we iedereen die aan deze dag zijn of haar steentje heeft bijgedragen bedanken voor de inzet.

De reactie in de pers logen er trouwens niet om. Bolero besteedde een speciale focus aan de bedrijven die zich voorstelden. De meeste presentaties kan u vanaf donderdag raadplegen via de website in het menu ‘Events’ onder de rubriek ‘Presentaties Afgelopen Events’. Vervolgens kiest u voor ‘Dag van de Tips 2015’. Deze rubriek komt enkel tevoorschijn en kan u enkel raadplegen indien u lid bent van VFB.

Meer info.

Dossier

Volkswagen

Aandeelhouders die vragen hebben over een eventuele juridische actie en graag verder geïnformeerd blijven, worden uitgenodigd om contact op te nemen met DSW bij dsw@dsw-info. Zodra er nieuwe gegevens beschikbaar zijn, zal Better Finance opnieuw over de zaak communiceren.

Lees verder

Volledig dossier

Financiële kalender
Beleggersacademie

VFB organiseert in heel Vlaanderen opleidingen. De beleggersacademie is opgedeeld in drie (kern) Modules: Cursus Basis Beleggen (Het ABC voor de belegger); Fundamentele Analyse en Technische Analyse. ! Verder zijn er ook nog Modules speciaal gewijd aan Beleggingsfondsen, Fiscaliteit en Afgeleide producten. De eerstvolgende Module, Module II Inleiding Fundamentele Analyse, start op dinsdag 13 oktober.

Lees verder