SPECIAAL AANBOD !!!

2 jaar lid van VFB +

Lederen Agenda 2016

Brepols Timing

Voor slechts 85 €

Voor meer info klik hier

Word nu lid!

FUNDAMENTELE ANALYSEDAG

 Zo stilaan valt het programma van de Fundamentele Analysedag in de plooien. De FA-Dag vindt plaats op zaterdag 12 december 2015. Er staan al een aantal mooie namen en onderwerpen op de affiche. Roderick Verhelst, biotechanalist bij Degroof Petercam, geeft een antwoord op de vraag ‘Hoe waardeer ik biotechbedrijven’. Gert De Mesure verzorgt het traditionele vastgoedgedeelte met zijn presentatie van een lijstje interessante buitenlandse vastgoedgroepen. Dirk Peeters, Privé-belegger, geeft uitleg bij de methodiek van de Voorbeeldportefeuille die maandelijks verschijnt in het magazine ‘Beste Belegger’. En ook VectorVest is zeker van de partij.

Locatie

Stadscampus KdGH – Groenplaats,

Nationalestraat 5, 2000 Antwerpen

Inschrijven.

 

VFB is verhuisd!!! 

Sinds woensdag 4 november kreeg VFB een nieuwe stek.

Na dik 10 jaar Zandhoven verhuisden onze kantoren naar Mechelen!

Het nieuwe adres:

VFB

Blarenberglaan 4

2800 Mechelen

Routeplan

Algemeen Telefoonnummer:

015 21 51 60

Dossier

Volkswagen

Vooruitlopend op mogelijke volgende stappen, opende DSW een gratis informatie- en registratieservice voor alle VW aandeelhouders , zowel in Duitsland als in het buitenland, die alle nodige informatie in het Duits en Engels met betrekking tot potentiële claims ontvangen.

Lees verder

Volledig dossier

Financiële kalender
Beleggersacademie

VFB organiseert in heel Vlaanderen opleidingen. De beleggersacademie is opgedeeld in drie (kern) Modules: Cursus Basis Beleggen (Het ABC voor de belegger); Fundamentele Analyse en Technische Analyse. ! Verder zijn er ook nog Modules speciaal gewijd aan Beleggingsfondsen, Fiscaliteit en Afgeleide producten. De eerstvolgende Module, Module III Technische Analyse, start op donderdag 19 november te Antwerpen.

Lees verder