Trends 8 weken GRATIS 

       

 1 JAAR LID VFB

+

8 weken Trends

(winkelwaarde 49,6 euro)

VOOR SLECHTS 60 euro (*)

Meer info

Ja, ik ga in op het aanbod

(actie geldig tot 15/03/2017; enkel in België)
 

 

 Technische Analysedag: de presentaties

 

De 13de editie van de TA-dag te Gent, was alweer een groot succes. Niets dan lovende woorden van de ruim 200 aanwezigen. Onze dank aan de sprekers, waarvan er enkele uit Nederland kwamen, en de vrijwilligers van het trefpunt Gent die deze dag weer mogelijk maakten.

De aanwezigen kunnen de presentaties nog eens snel overlopen. Voor de afwezigen, die zoals altijd ongelijk hadden, wordt het wellicht enkele dagen wroeten. Om de presentaties te raadplegen klik hier (onderaan de pagina bij de Attachements).

 

Happening: zaterdag 25 maart! Kinepolis Antwerpen

 

Het centrale thema van de VFB-Happening dit jaar is 'Technologie & Innovatie'. Met op de affiche onder meer Bekaert, Barco, Solvay, Gimv, EVS, Quest for Growth, Telenet, Melexis en Biocartis. Marc Lambotte, ceo van de technologiefederatie Agoria, mag de aftrap van het congres geven. Stefaan Genoe, hoofd aandelenanalyses bij Degroof Petercam, sluit de dag met enkele beleggingssuggesties in Benelux technologie aandelen.

Inschrijven   Programma

Nog geen lid? Maak gebruik van het combi-aanbod .

 

Excelco-beleggingssoftware

Eerst inloggen als VFB-lid! klik dan voor de beleggingssoftware hier

INTERNETDEMONSTRATIE

Nieuws
Dossier
Beleggersacademie

VFB organiseert in heel Vlaanderen opleidingen. De beleggersacademie is opgedeeld in drie (kern) Modules: Cursus Basis Beleggen (Het ABC voor de belegger); Fundamentele Analyse en Technische Analyse. ! Verder zijn er ook nog Modules speciaal gewijd aan Beleggingsfondsen, Fiscaliteit en Afgeleide producten.

Lees verder

Financiële kalender