Omwille van de jaarlijkse vakantie zullen de kantoren van VFB gesloten zijn van 17 tot 21 juli en van 31 juli tot 4 augustus. Wij wensen u alvast een prettige vakantie!

Speciaal zomeraanbod (*)

1 jaar lid VFB

+

8 weken gratis Knack

Voor slechts 60 euro!

Meer info

Lid worden

(*) Actie enkel geldig voor nieuwe leden in België (tot 15 september 2017)

 

Dag van de Tips: Zaterdag 30 september in Flanders Expo

Op de Dag van de Tips bijzonder veel tips natuurlijk. We starten er de dag meteen mee. Denise Molina licht de beleggingsfilosofie van Morningstar toe en koppelt hier meteen een aantal tips aan. En naast de top picks van een heleboel analisten van banken, beursvennootschappen en beleggingsbladen is ook Excelco van de partij. Op basis van de beleggingssoftware van Excelco, krijgen we ongetwijfeld een ‘top’selectie. Daarnaast zijn er de traditionele bedrijfsvoordrachten en hier noteren we voorlopig argenx, L’Oréal, Lucas Bols, TINC, Total en MDxHealth.

Voor het voorlopige programma klik hier.

Inschrijven.

Speciaal combi-aanbod niet-leden (1 jaar lid VFB + Toegang tot congres)

Excelco-beleggingssoftware

Eerst inloggen als VFB-lid! klik dan voor de beleggingssoftware hier

INTERNETDEMONSTRATIE

Magazine

Bekijk het magazine hier online.

Beleggersacademie

VFB organiseert in heel Vlaanderen opleidingen. De beleggersacademie is opgedeeld in drie (kern) Modules: Cursus Basis Beleggen (Het ABC voor de belegger); Fundamentele Analyse en Technische Analyse. ! Verder zijn er ook nog Modules speciaal gewijd aan Beleggingsfondsen en Afgeleide producten.

Lees verder

Financiële kalender